Meld deg på samling i skoleeiernettverket

I år møtes kommunale og fylkeskommunale skoleeiere i Tromsø!
Påmeldingen er klar

NAFOs nettverkssamling for skoleeiere holdes på Quality Hotel Saga 25. og 26. april. Nå er det klart for påmelding.

Kommune og fylkeskommune

Representerer du skoleeier, eller er du den i din kommune eller fylkeskommune som er ansvarlig for opplæringen av minoritetsspråklige elever? Da vil du sikkert ha glede av å delta på samlingen i NAFOs skoleeiernettverk. Nettverkssamlingen er et forum både for å få informasjon, kompetanse og erfaringsutveksling.

Meld deg på

Påmeldingsfristen er 5. april. Det er begrenset antall plasser, så det er fint å være raskt ute med påmeldingen. Gå til påmeldingsskjema og foreløpig program.

Ta kontakt

Har du spørsmål om skoleeiernettverket eller årets samling i Tromsø, ta kontakt med Dag Fjæstad (fylkeskommunalt nettverk): dafj[at]oslomet.no eller Vigdis Glømmen (kommunalt nettverk): vigl[at]oslomet.no