Eventyrposer

eventyrpose slu

Ikke gråt, Slu!

Dette er en moderne versjon av den tradisjonelle fabelen om den lille røde høna og reven. I den flott hjemmelagde posen finnes billedboka Don’t cry, Slu! i tospråklige utgaver på engelsk sammen med arabisk, polsk, spansk, tamil, tyrksisk og urdu, i tillegg til et hefte med norsk oversettelse. Tøydokkene av reven Slu og høna Lille Rød gjør det lettere å formidle historien på en levende måte.

Den virvelende hijaben

Posen inneholder billedboka Den virvlende hijaben skrevet av Na’ima bint Robert i tospråklige utgaver, på norsk sammen med arabisk, kurdisk (sourani), persisk, somali, urdu, og tamil sammen med engelsk. Denne posen inneholder ikke dukker, men en fin hijab og en lydbok på CD som er lest inn på 14 forskjellige språk.

eventyrposer bruse

De tre Bukkene Bruse

I denne eventyrposen finnes eventyret om De tre Bukkene Bruse som tospråklige bøker på følgende språk: Engelsk sammen med arabisk, bengali, farsi, fransk, kinesisk, kroatisk, polsk, portugisisk, spansk og tjekkisk. Det finnes et eget hefte med norsk tekst. Eventyret finnes også som lydbok på CD, i tillegg til figurer som hører til i fortellingen.

eventyrposer gullhaar

Gullhår og de tre bjørnene

I denne posen finnes det tospråklige bøker på følgende språk: Engelsk sammen med arabisk, bengali, farsi, fransk, færøysk, kinesisk, polsk, portugisisk, russisk, somali, spansk, tyrkisk, og urdu, i tillegg til et hefte på norsk. Her er også lydbok på CD med de ulike språkene og Gullhår og de tre bjørnene som figurer.

Lån en eventyrpose (bibliotekutvikling.no/dfb).