Konferanse om opplæring for unge med kort botid

Den 18. og 19. november 2019 blir det arrangert konferanse om fylkeskommunale opplæringstilbud for unge i alderen 16-24 med kort botid på OsloMet – storbyuniversitetet.
Konferansen er allerede fullbooket, men det er mulig å sette seg på venteliste.

Målgruppe

Målgruppe for konferansen er lærere, skoleledere, prosjektledere/prosjektansvarlige for Jobbsjanseprosjektene og ansatte i fylkeskommunene/samarbeidskommuner som driver fylkeskommunale opplæringstilbud for elevgruppen.

Faglig påfyll og erfaringsutveksling

På konferansen vil det både være forelesninger og erfaringsutveksling rundt organisering og innhold i opplæringen. Gå til konferansens program.

Praktiske opplysninger

Sted: Konferansen foregår på OsloMet – storbyuniversitetet. Overnatting for tilreisende blir på Radisson Blu Scandinavia. Der blir det også arrangert middag for de deltakerne som ønsker det 18. november.

Pris: Det er gratis å delta på konferansen, og hotellovernatting for tilreisende vil bli dekket fra mandag 18. til tirsdag 19. november. Det kan bli nødvendig å sette begrensninger på antall deltakere og antall rom som dekkes. Reise må dekkes av arbeidsgiver.

Påmelding

Konferansen er fullbooket. Det er mulig å sette seg på venteliste fram til 4. november.
Etter det vil alle få tilbakemelding på mail om de får plass eller ikke.

Har du meldt deg på, men blir forhindret fra å møte, ber vi deg melde deg av så snart som mulig for å gi plass til dem som står på venteliste.

Arrangør

Konferansen er arrangert av NAFOs fylkeskommunale skoleeiernettverk og IMDi. NAFO er faglig ansvarlig for konferansen.