Påmelding til NAFO-konferansen 2020

Fellesskap og inkludering i barnehage og skole

Det er tid for NAFO-konferanse. I år er fokuset på fellesskap, mangfold og inkludering i barnehage og skole. Konferansen finner sted på OsloMet torsdag 26. og fredag 27.mars.

Programmet

Konferansen åpnes av kunnskap- og integreringsminister Jan Tore Sanner og rektor ved OsloMet Curt Rice. Programmet inneholder plenumsforedrag, blant annet ved Thomas Hylland Eriksen, knyttet til temaet fellesskap og inkludering. I tillegg blir det mange ulike paralleller, blant annet «Smak på språk» der du kan få en smakebit noen av innvandrerspråkene. «Mat og mingling» foregår torsdag ettermiddag og er en mer uformell samling hvor det serveres enkel mat, og du kan snakke med konferansedeltakere.

Det vil i år være en konferanseavgift.

• 1 dag koster 300kr
  • 2 dager koster 500 kr
  • Mat og mingling  330 kr

Overnatting og reisekostnader må dekkes av deltaker eller arbeidsgiver.

Påmelding

Påmeldingen er nå åpen. Frist for påmelding er 26. februar. Det er et begrenset antall plasser, så vær rask med å melde deg på. Påmeldingen er bindende.

Mer informasjon, program og påmelding

Ordsky med stikkord fra konferansen