Personvernerklæring

Hvem er vi?

https://nafo.oslomet.no/ er Nasjonalt senter for flerkulturell opplæring (NAFO) sin hjemmeside. NAFO er en del av OsloMet, Fakultet for lærerutdanning og internasjonale studier.

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor?

Vi behandler anonymisert statistikk for å bedre våre nettsider. Noen av våre tjenester krever registrering og innlogging.

Siteimprove

Siteimprove er et verktøy vi bruker for å forbedre kvaliteten på innhold på nettsidene våre (for eksempel brutte lenker, språk og universell utforming). Den har også en analysemodul som bruker følgende informasjonskapsler:

nmstat: Denne informasjonskapselen inneholder en tilfeldig generert ID som blir brukt til å kjenne igjen nettleseren din når du leser en side. Den samler statistikk om bruk av nafo.oslomet.no, som for eksempel når brukeren sist besøkte nettstedet. Informasjonskapselen inneholder ingen personlig informasjon og blir bare benyttet til nettanalyse.

Google Analytics

Vi bruker Google Analytics for å samle og vurdere informasjon om hvordan besøkende bruker nettstedet. Google Analytics bruker informasjonskapsler. Google Analytics mottar generell webstatistikk, som f. eks. nettlesertype, tidspunkt, språk og hvilken nettside brukeren kom fra.

Mottatte opplysninger er underlagt Google sine rettningslinjer for personvern.

Ønsker du ikke å bli sporet? Bruk Google Analytics Opt-out Browser Add-on

Spørreundersøkelser og påmeldinger til arrangementer

Vi bruker tjenesten Nettskjema til spørreundersøkelser og påmeldingsskjemaer til arrangementer. Tjenesten tilbys av Universitetet i Oslo. Les om personvern og vilkår for bruk av nettskjema (uio.no)

Din kontaktinformasjon

Dersom du frivillig oppgir kontaktinformasjon hos oss, vil denne informasjonen kun brukes til det aktuelle formålet. Dette gjelder for eksempel dersom du melder deg på et arrangement eller registrerer deg og ber om tilgang til FLORO eller leseprøver på morsmål. Legger du igjen e-postadressen din, kan den brukes til å sende ut automatisk genererte e-poster knyttet til det aktuelle arrangementet eller den aktuelle tjenesten.

Om FLORO og leseprøver

Alle registrerte brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Google Recaptcha V2

Vi bruker Google Recaptcha V2 for å beskytte mot automatisert misbruk og innsending av søppelpost (spam) via registreringsskjemaene til FLORO og leseprøver. Beskyttelsen krever at Google får tilgang til å samle inn og analysere data om blant annet besøkendes nettleser, hvilke andre Google-cookies som er registrert i nettleseren og hvordan besøkende bruker nettsiden. Ut fra analysen beregnes en verdi for hvor sannsynlig det er at besøkende er mennesker eller roboter, og denne verdien brukes til å regulere tilgangen til å benytte registreringsskjema på nettsiden. Opplysningene som samles inn for analyse brukes ikke i forbindelse med markedsføring.

Google reCaptcha V2 fungerer i henhold til GDPR. Se Googles personvernerklæring og vilkår for mer informasjon.

Hvis du ikke godtar vilkårene og at Google reCaptcha V2 er aktiv, kan du gjerne kontakte oss pr. e-post eller telefon.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler eller bygge inn sporingssystemer fra en tredjepart og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Hvem vi deler dine opplysninger med?

Din personlige identifiserbare informasjon vil aldri bli delt med en tredjepart uten ditt samtykke.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Vi lagrer kun informasjon så lenge det foreligger behov for dette. Kontaktinformasjon i spørreskjemaer og påmeldingsskjemaer som ikke lenger er aktive, slettes innen seks måneder. Anonym analysedata lagres på ubestemt tid for å se trender og utvikling av adferd.

Kontaktinformasjon

Har du spørsmål, ta kontakt med oss: nafo@oslomet.no