« Alle Arrangementer

Webinar: «Å få øye på det tause som blir sagt»

22. april 2021 kl. 17:00 - 18:00

Barn i barnehage som leker med plastelina
Foto: WavebreakMediaMicro/ Adobe Stock

Johanne Ilje-Lien holder torsdag 22.april forelesning om samspillet mellom barnehagepersonalet og barn som er nykommere til norsk barnehagekontekst og norsk språk. I presentasjonen vil hun ved hjelp av eksempler fra egen og andres forskning snakke om betydningen av den estetiske dimensjonen i andrespråkslæring. Utgangspunktet for forelesningen er hennes doktorgradsarbeid der hun har vært opptatt av hvordan vi kan skape estetiske miljøer som inviterer og engasjerer selv de tause stemmene til deltakelse og samtale.

Ilje-Lien er førsteamanuensis ved institutt for barnehagelærerutdanning ved OsloMet. Hun er utdannet førskolelærer og har doktorgrad i pedagogikk.

Portrettfoto av Johanne Ilje Lien

Johanne Ilje-Lien

Påmeldingsfristen er 19. april.
Påmeldte deltakere vil motta e-post med lenke til webinaret etter at påmeldingsfristen har gått ut. Det er gratis å delta på webinaret. Påmeldingslenken er nederst på denne siden.

Les om Johanne Ilje-Liens disputas: Å møte det tause barnet

Dato:
22. april 2021
Arrangement Tags:
, , ,
Hjemmeside:

Nasjonalt senter for flerkulturell opplæring (NAFO)