Nyhetssaker arkiv

Alle nyhetssaker

Ledig stilling innenfor barnehagefeltet

Har du erfaring fra arbeid med flerspråklige barn i barnehagen og utdanning innen mangfold eller flerspråklighet? Har du gode digitale ferdigheter? NAFO lyser ut et ledig vikariat med ønsket tiltredelse januar 2022. Søknadsfrist 24. oktober.

Ny ressursside for rådgivertjenesten

Er du ansatt i skolen og tilknyttet rådgivertjenesten, elevtjenesten eller ressursteam? Lurer du på hvor du skal henvende deg dersom du trenger støtte i møte med elever som er nye i Norge? Nå har vi laget en side rettet mot rådgivertjenesten.

Den europeiske språkdagen 2021

Her finn du tips til korleis din barnehage eller skole kan feire Den europeiske språkdagen 26. september. Dagen markerast også med webinar om fleirspråklegheit.

EPALE – Nettverk for voksnes læring i Europa

Jobber du med voksnes læring? Nå kan du bli med i Europas største nettverk for lærere, veiledere og andre som jobber med opplæring og utdanning av voksne. Denne uken lanseres EPALE på norsk!

Nye barn i barnehagen?

Mange barn og familier møter norsk barnehage for første gang denne uka. Hva kan barnehagene gjøre for å bli kjent, gi informasjon og se den enkelte familie i tilvenningsfasen?

Støttemateriell til ny rammeplan for SFO

For første gang er det kommet en rammeplan for SFO. NAFO har laget veiledningsmateriell knyttet til å ivareta, anerkjenne og synliggjøre språklig og kulturelt mangfold i SFO.