Nyhetssaker arkiv

Alle nyhetssaker

Støttemateriell til ny rammeplan for SFO

For første gang er det kommet en rammeplan for SFO. NAFO har laget veiledningsmateriell knyttet til å ivareta, anerkjenne og synliggjøre språklig og kulturelt mangfold i SFO.

Skolekassa – nå også på somali

Nå utvider lenkeportalen Skolekassa med somali som språkvalg. På Skolekassa kan elever og deltakere med norsk som andrespråk selv navigere fram til læringsressurser.

Sommarles 2021

Sommarens nasjonale lesekampanje startar 1. juni. NAFO har omsett informasjonsskriv til foreldre til mange språk.

Norskopplæring med flerspråklig støtte

NAFO deltar i en tverrfaglig forskergruppe på OsloMet som har evaluert integreringstiltak i åtte kommuner. Et av funnene er at flerspråklig støtte kan bidra til å tilpasse opplæringen for voksne deltakere på spor 1.

Fleksibel opplæring skoleåret 2021/22

Har skolen din elever med behov for tospråklig fagopplæring i matematikk og naturfag på 8.-10- trinnsnivå? Søk om å bli med i Fleksibel opplæring før 28. mai!

Den internasjonale romdagen

8. april er den internasjonale romdagen. Her kan du lese meir om dagen og finne undervisningsressursar til barnehage og skole.